Detail kurzu 

 Škola potápění 
ID kurzu201502081639010
Výcvikový systémCMAS
Cílová kvalifikacePotápěč CMAS P***
TermínDle dohody, až se nashromáždí účastníci
Maximální počet účastníků2
Kontakt na organizátora222743729 nebo vycvik@pkpraha.cz
InstruktorZdeněk Šraier
Cena kurzu7.800 Kč (s kvalifikaci CMAS Nitrox Diver), 5.600 Kč bez Nitroxu
Místo konáníPraha
PoznámkaCena kurzu 7 800 Kč: 
Zahrnuje pracovní seminář na vybraná témata, kurz CMAS Nitrox Diver, konzultace, teoretické a praktické zkoušky a mezinárodní plastové karty.  
Nezahrnuje půjčení výstroje, pojištění, stravování, ubytování a dopravu na volnou vodu. To si hradí účastník kurzu sám. 
 
Podmínkou získání kvalifikace CMAS P*** je členství v SČP nebo SPMS, platná lékařská prohlídka ne starší 3 měsíců, splnění všech požadavků popsaných v obsahu kurzu, zodpovězení otázek v testu s maximálně 2 chybami v každém oboru a alespoň dostatečné zodpovězení instruktorových otázek při ústním pohovoru.  
 
Datum zahájení kurzu je rámcové, konkrétní přesný datum a hodinu dohodneme s konkrétními zájemci. Pokud o kurzu uvažujete, přihlašte se s předstihem, nenechávejte to na poslední chvíli, kdy už třeba jsou dohodnuté termíny !  
 
Kurz se bude konat, pokud se přihlásí čtyři a více zájemců. 
 
Kurz bude organizován tak, že dohodneme dva po sobě jdoucí víkendy, během kterých vše proběhne. Praktická zkouška je koncipována zároveň jako zátěžový test, proto nejde jednotlivé discipliny rozdělovat. 
 
U většiny praktických disciplín lze cvik zkusit opakovaně (3 pokusy všude tam, kde to má smysl). Netýka se to například plavání 1 km či vázání uzlů  
pod vodou. 
 
Kurz předpokládá velkou míru předchozích zkušeností a samostudium. Účastník obdrží seznam doporučené literatury, něco můžeme i půjčit (a něco i v digitálni formě, na CD). 
 
Kdo nechce Nitrox, dostane slevu 2 200 Kč
 
Kdo neudělá teoretickou zkoušku a tudíž se nebude účastnit zkoušky praktické, nebo třeba před praxí onemocní, dostane slevu 2 000 Kč
 
Kdo vypadne u praktické zkoušky, dostane slevu 700 Kč (odpovídá  
ceně karty) a když se rozhodne zúčastnit jiné zkoušky na CMAS P***, která bude klubem vypsána v budoucnu, dostane na další termín slevu 1 500 Kč (bude muset znovu absolvovat celou zkoušku).

Přihlášení zájemci
Jméno   Hotovo    
Jan Šraier   30.06.2023      
Vladimír Šraier   30.06.2023      
 
Počet volných míst: 0    
Přihlášky do kurzu jsou zastaveny

 

Dotazy a připomínky posílejte na